Varför Google är så viktigt inom Content Marketing Lyssna här!

hide

Sökmotoroptimering för stora varumärken!

nav-trigger

✅ Sökmotoroptimering

För 13 år sedan började jag, Christian Rudolf med sök. Sedan dess har jag hunnit med att bygga stora affiliate sajter (+100000 unika besökare i månaden) vara SEO konsult och byggt en upp en stor sökavdelning på börsnoterat gamblingbolag. Av de 20 största annonserna i Sverige har endast två egna SEO avdelningar. Jag har byggt upp en av dessa sökavdelningar & gjort framgångsrik sökmotoroptimering i 6 länder samtidigt i ett högkonkurrenssegment. Jag gillar att skriva och att dela med mig av kunskaper, data, insikter och då och då trix inom sökmotoroptimering. Här finner du alla mina artiklar om hur Google fungerar och hur du gör framgångsrik kommersiell SEO 2018. Är du intresserad av att förbättra din sökmotoroptimering är det bara kontakta mig. Topdog har sitt säte i Stockholm

Bild över vår artikel om misslyckade sajt migreringar i Dagens Industri

Topdog har setts i

IAB Sweden Internet World Webbdagarna Internet World Dagens Media Digital Di Breakit

Topdog har stor vana av investeringar i SEO och kan se till att du gör rätt sak, på rätt sätt, i rätt ordning.

icon1

Analysera

Analysen säkerställer att du har ett mål, en karta och en uppfattning om vilka resurser som krävs för att nå målet, givet ditt företags förutsättningar. Sökoptimering består av flera discipliner som teknik, innehåll och länkar.

Addera ovisshet, eftersom Google inte berättar hur sökalgoritmen fungerar. Kombinera dessa faktorer med en stor webbplats och hög omsättning så får du en komplex miljö. Givet allt detta gör Topdog SEO en analys som hjälper dig att fatta medvetna beslut kring investeringen sökmotoroptimering som skapar en komparativ fördel för din affär.

icon3

Investera

Internet är idag ett kommersiellt medium. Den tiden när saker och ting kunde hända "naturligt" är förbi. Idag är Google ett slagfält för kommersiella aktörer som alla investerar pengar för att skörda vinster och dominera spelplanen.

Du måste också investera om du vill vinna. Du behöver lägga tid på att förbättra din webbsida, trimma dina processer och skaffa länkar till din webbplats. SEO-byrån Topdog har stor vana av investeringar i sökmotoroptimering och kan se till att du gör rätt sak, på rätt sätt, i rätt ordning.

icon2

Dominera

När du dominerar din vertikal i Google strömmar kunderna till ditt företag. Ytterligare ett strategiskt värde är att dina konkurrenter ej får dessa kunder, vilket gör att de får mindre resurser till sitt företag.

När detta händer är det du som har initiativet i din bransch. Dina konkurrenter måste reagera på dig, istället för att bygga sitt företag och sin kommunikation. Din investering i sökmotoroptimering har byggt en komparativ fördel till ditt företag.

https://topdog.nu/ordlista/