Av

Uppdaterad: April 20, 2024

Christian Rudolf – Föreläsare & talare digital marknadsföring

Med över 20 års erfarenhet som en av Sveriges ledande SEO-konsulter har jag, Christian Rudolf, specialiserat mig på att hjälpa företag att förstå och vinna i Google. Genom min SEO-byrå Topdog erbjuder jag strategiska råd, skapar och implementerar processer som gör det möjligt för företag att utnyttja digital marknadsföring till sin fulla potential. Mitt arbete säkerställer att du inte bara lyckas i Google, utan också excellerar på sociala medier och i andra digitala kanaler.

Christian som föreläsare: Nyttigt, Konkret & Underhållande

Som talare är jag dedikerad att ge din konferens ett mervärde. Mina föreläsningar är skräddarsydda för att ge dina besökare kunskap som är direkt tillämpbar och inspirerande. Jag förstår vikten av att varje presentation inte bara är informativ och engagerande, utan också en integrerad del av din produkt. Ett framgångsrikt evenemang med mig som föreläsare säkerställer att dina deltagare vill återvända år efter år.

Referenser

  • Christians föreläsning ’Köp SEO som ett proffs’ var både insiktsfull och inspirerande, vilket underlättade många fruktbara diskussioner bland åhörarna. Hans förmåga att förmedla komplexa idéer på ett enkelt sätt är exceptionellt. Högst rekommenderad!” – Fredrik Malmsten, Aggregate Media
  • Christian anpassade sin presentation skickligt efter vår målgrupp, vilket gjorde komplexa samband lättbegripliga och engagerande. Hans expertis är obestridlig.” – Gustav Borg, Schibsted Growth

Exempel på föreläsningar jag skulle kunna genomföra hos er

  • ”Domptera Algoritmerna: Hemligheterna bakom Googles Sökmotorranking 2024” – En detaljerad analys av de senaste uppdateringarna i Googles algoritmer.
  • ”Framtidens Annonsering: Hur AI och Maskininlärning Förändrar Google Ads” – En titt på hur framtidens teknologier omformar onlineannonsering.
  • ”SEO-strategier för Multikanalmarknadsföring: Syns och Sälj” – Hur man effektivt kan integrera SEO i en multikanal marknadsföringsstrategi.

I videon nedan ser du mig föreläsa om ”3 SEO-trender Google inte vill att du skall känna till” under Webbdagarna i Göteborg 2014. Föreläsningen var väldigt uppskattad och fick mycket bra feedback från åhörarna.

→ Läs också: Föreläsning i Sökmotoroptimering – Lär dig SEO av proffsen

Om Christian Rudolf och Topdog

Som grundare och drivande kraft bakom Topdog har jag arbetat med allt från sökstrategier till hands-on SEO för några av Sveriges största varumärken. Med en bakgrund i både den finansiella sektorn och e-handel, har jag en unik förmåga att lösa komplexa digitala utmaningar. Topdog, en framstående Stockholm-baserad SEO- och contentbyrå, fortsätter att vara en ledare i branschen, tack vare ett team som ständigt strävar efter att ligga i framkant av digital marknadsföring.

Kontakta mig

Är du redo att lyfta din nästa konferens till nya höjder? Låt oss starta en dialog för att skräddarsy en presentation som inte bara når utan överträffar dina förväntningar.
📞 0708 140 833
✉️ [email protected]
🔗 LinkedIn

→ Tips! Föreläser även om Sökmotoroptimering och AI.

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.