Av

Uppdaterad: December 25, 2021

Varför ska du ta hjälp av Topdog?

Varför ska du ta hjälp från Topdog? I videon nedan motiverar Christian Rudolf från Topdog. Han förklarar dessutom hur Topdogs förbättringsprocesser fungerar och ger dig exempel på vilka SEO-fördelar som finns när du väljer Topdog.


Transkribering av video:

Topdog har trygga och tydliga processer

Hej! Välkommen till Topdog. I denna video tänkte jag berätta vad jag tycker skiljer oss från andra SEO byråer där ute och varför man ska anlita oss. Jag skulle vilja hävda att Topdogs benefit eller fördel är att vi har trygga och tydliga processer. Vi är också mer handlingsorienterade än de flesta. Vi vill att ett genomförande ska ske. På vilket sätt menar jag? Exempelvis, sökmotoroptimering  är egentligen inte SEO. SEO är fyra faktorer: teknik, content, användarupplevelse och länkar, och man behöver jobba med alla fyra för att ta sig till toppen.

Vår förbättringsprocess ger dig insikter kring SEO

Det vi helt enkelt gör för att vara trygga och tydliga är att vi har en tydlig planering där vi skapar ärenden – förbättringsärenden. Detta eftersom SEO är en förbättringsprocess. Det kan vara teknikärenden, det kan vara sätt att lösa content på, det kan vara mockups för att ändra på användarupplevelsen på din webbsida, eller en process för hur din sajt ska attrahera länkar. Insikt är en viktig faktor. Utan insikt fattar du inte rätt beslut och utan rätt beslut blir det ingen framgång. Tack vare vår tydliga planerings -och förbättringsprocess kommer du kunna fatta insiktsfulla beslut innan du köper SEO, vilket ger trygghet,tydlighet och arbetsglädje.

Struktur i Trello förebygger mejlflöde

Den här informationen och planeringen kommer inte i form av Powerpoints. Vi vill ofta paketera informationen i era existerande system. Till teknikavdelningen jobbar vi kanske med Jira och bygger ärenden i Jira åt era techies, som sin tur kan genomlysa eller diskutera ärendena. Åt content-avdelningen kan vi bygga hela strukturer i Trello kring hur man producerar content för att öka effektiviteten och tydligheten samt säkerställa att inte en mängd mejl strömmar fram och tillbaka. Du kan exempelvis ha mycket compliance på ditt innehåll – att det är flera personer som måste godkänna det och då måste man ha en tydlighet istället för massa mejl. Det här är exempel på hur vi jobbar och vad som skiljer oss från andra. Så letar du efter någon som tänker på trygghet och tydlighet som leder till genomförande, då är Topdog platsen för dig. Välkomna!

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.