Av |

Varför ska du ta hjälp av Topdog?

Varför ska du ta hjälp från Topdog? I videon nedan motiverar Christian Rudolf från Topdog. Han förklarar också hur Topdogs förbättringsprocesser fungerar samt ger exempel på vilka fördelar det innebär för ditt företag.


Transkribering av video:

TopDog har trygga och tydliga processer

Hej! Välkommen till Topdog. I denna video tänkte jag berätta vad jag tycker skiljer oss från andra byråer där ute och varför man ska anlita oss. Jag skulle vilja hävda att Topdogs benefit eller fördel är att vi har trygga och tydliga processer. Vi är också mer handlingsorienterade än de flesta. Vi vill att ett genomförande ska ske. På vilket sätt menar jag? Exempelvis, SEO är egentligen inte SEO. SEO är fyra faktorer: teknik, content, användarupplevelse och länkar, och man behöver jobba med alla fyra för att ta sig till toppen.

Vår förbättringsprocess dig insikter kring SEO

Det vi helt enkelt gör för att vara trygga och tydliga är att vi har en ganska tydlig planering där vi skapar ärenden – förbättringsärenden. Detta eftersom SEO är en förbättringsprocess. Det kan vara teknikärenden, det kan vara sätt att lösa content på, det kan vara mockups för att ändra på användarupplevelsen på din webbsida, eller en process för hur din sajt ska attrahera länkar. Insikt är en viktig faktor, utan insikt fattar du inte rätt beslut och utan rätt beslut blir det ingen framgång. Tack vare vår tydliga planerings -och förbättringsprocesser kommer du kunna fatta insiktsfulla beslut innan du köper SEO, vilket ger trygghet och tydlighet.

Struktur i Trello förebygger mejlflöde

Den här informationen, den här planeringen kommer inte i form av Powerpoints. Vi vill ofta paketera informationen i era existerande system. Till teknikavdelningen jobbar vi kanske med Jira och bygger ärenden i Jira åt era techies som sin tur kan genomlysa eller diskutera ärendena. Åt content-avdelningen kan vi bygga hela strukturer i Trello kring hur man producerar content för att öka effektiviteten och tydligheten samt säkerställa att inte en mängd mejl strömmar fram och tillbaka. Du kan exempelvis ha mycket compliance på ditt innehåll, att det är flera personer som måste godkänna det och då måste man ha en tydlighet och inte massa mejl. Det här är exempel på hur vi jobbar och vad som skiljer oss från andra. Så letar du efter någon som tänker på trygghet och tydlighet som leder till genomförande, då är Topdog platsen för dig. Välkomna!

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO
Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!