1 Topdogs länkscout, ditt nya, smarta länkverktyg

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Länkscouten hjälper dig att skaffa länkar till din sajt. Det sker på ett ganska smart sätt som vi har utvecklat själva, och vi har använt det med framgång för våra kunders räkning när vi sökmotoroptimerar.

Det som händer är följande: Länkscouten går in och Googlar på ditt varumärke. Ut kommer en lista med 100 sajter som nämner din sajt. Sen undersöker Länkscouten vilka av dessa sajter som redan länkar till din sajt. Alla sajter som nämner din sajt men inte länkar till den läggs i en lista, och den listan skickas till din mejl.

Så där! Nu har du en lista med upp till 100 sajter som pratar om din sajt utan att länka till den. Det är vad vi på Topdog kallar lågt hängande frukt.

Skaffa inlänkar enkelt

Länkscouten ger dig alltså en lista med sajter som är välvilligt inställda till att ge dig en länk. Nu behöver du bara mejla till sajternas ägare och be snällt. Det kommer verka naturligt för dem att länka till din sajt eftersom de redan skriver om den. Många kommer önska att de hade lagt in en länk direkt, utan att du behövde stöta på.Alla sajtägare kommer förstås inte lyda order. Av olika skäl, som kan vara bra eller dåliga. Det får man räkna med, men det gör inget. De övriga kommer att göra som du vill, och på så sätt kan en liten enkel insats ge ett mycket bra resultat, som förbättrar din sajts rankning i Google och genererar mer trafik. En annan bra sak är att inte finns någon nedsida med det här. Ingen risk.

Vad vi gör med din mejl

Vi ber om din mejladress för att kunna skicka listan med sajter som bara väntar på att ge dig en länk. Det är själva resultatet när du använder det här smarta verktyget.Sen kan det hända att vi mejlar dig intressant information om sökmotoroptimering någon gång, eller tips om nya smarta verktyg som kan spara dig tid och pengar.Det vi inte kommer göra är att mejla dig ofta. Vi kommer aldrig att mejla dig oslagbara erbjudanden. Självklart kommer vi inte att ge bort eller sälja din mejladress. Vi avskyr spam.