Av

Uppdaterad: April 16, 2024

Välkommen till Christian Rudolfs Föreläsningshubb – Din Expert inom Artificiell Intelligens

Vem är Christian Rudolf?

Med över 20 års erfarenhet som en av Sveriges ledande SEO-konsulter har jag, Christian Rudolf, specialiserat mig på att hjälpa företag att förstå och implementera AI-lösningar. Genom min teknikbyrå Topdog, erbjuder jag strategiska råd, skapar och implementerar processer som gör det möjligt för företag att utnyttja AI:s kraft till sin fulla potential. Mitt arbete säkerställer att du inte bara lyckas implementera AI, utan också excellerar i dess tillämpningar inom olika affärsområden.

Christian som Föreläsare: Nyttigt, Konkret & Underhållande

Som talare är jag dedikerad till att ge din konferens ett mervärde. Mina föreläsningar är skräddarsydda för att ge dina besökare kunskap som är direkt tillämpbar och inspirerande. Jag förstår vikten av att varje presentation inte bara är informativ och engagerande, utan också en integrerad del av din produkt. Ett framgångsrikt evenemang med mig som föreläsare säkerställer att dina deltagare vill återvända år efter år.

Referenser som talar för sig själva

  • Christians föreläsning ’Navigera i AI: Från Teori till Praktik’ gav en djupgående översikt över AI-implementeringar och Christian förmedlade både strategiska insikter och praktiska tips. Föreläsningen genererade många givande diskussioner.” – Fredrik Malmsten, Aggregate Media
  • ”Jag anlitade Christian för att föreläsa om AI. Han kombinerade hands-on tips med strategisk inblick i AI-teknologier, vilket var mycket uppskattat av vår målgrupp.” – Gustav Borg, Schibsted Growth

Exempel på framgångsrika föreläsningar:

  • ”AI och Framtidens Digitala Marknadsföring: Strategier för Succé” – En omfattande översikt över hur artificiell intelligens förändrar landskapet för digital marknadsföring och hur företag kan anpassa sig för att maximera framgång.
  • “SEO i AI-eran: Anpassa Din Strategi för 2024″ – Utforska hur artificiell intelligens påverkar sökmotoralgoritmerna och vad det innebär för SEO-strategier. Lär dig att anpassa och optimera ditt innehåll för dessa nya utmaningar.
  • ”Automatisera och Optimera: AI-drivna Verktyg för Digital Marknadsföring” – Utforska de senaste AI-verktygen som kan automatisera och optimera kampanjer, innehållsskapande och kundinteraktioner, för att effektivisera din marknadsföringsstrategi.
  • ”Personifiering på Skal med AI: Revolutionera Kundengagemanget” – Lär dig hur AI kan användas för att skapa djupgående personaliserade upplevelser som lockar kunder och förbättrar konverteringsfrekvenser.
  • ”Använda AI för Förbättrad Kundanalys och Beslutsfattande” – Hur AI kan tillämpas för att analysera kunddata och förutsäga beteenden, vilket ger marknadsförare verktygen att fatta datadrivna beslut.

I videon nedan kan du ta del av en inspelning från ett webbinarium på ämnet ”Google AI sök → vad varje e-handlare bör veta om SGE.”

Och här nedan nedan ser du mig föreläsa om ”3 SEO-trender Google inte vill att du skall känna till” under Webbdagarna i Göteborg 2014. En uppskattad föreläsning som fick mycket bra feedback från åhörarna.

Om Christian Rudolf och Topdog

Som grundare och drivande kraft bakom Topdog har jag arbetat med allt från AI-strategier till hands-on implementeringar för några av Sveriges största varumärken. Med en bakgrund i både teknik och affärsutveckling, har jag en unik förmåga att lösa komplexa tekniska utmaningar. Topdog, en framstående Stockholm-baserad teknik- och AI-byrå, fortsätter att vara en ledare i branschen, tack vare ett team som ständigt strävar efter att ligga i framkant av teknik och innovation.

Kontakta mig

Är du redo att lyfta din nästa konferens till nya höjder? Låt oss starta en dialog för att skräddarsy en presentation som inte bara når utan överträffar dina förväntningar.
📞 0708 140 833
✉️ [email protected]
🔗 LinkedIn

Boka en föreläsning med mig idag och utforska potentialen av AI i din verksamhet!

→ Tips! Föreläser även om Sökmotoroptimering och Digital Marknadsföring.

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.