Av

Uppdaterad: December 23, 2021

Topdog talar på D-Congress – rabatt till våra läsare!

Den 10 mars är det dags för D-Congress, Svensk Digital Handels årliga event för e-handel på Svenska Mässan i Gothia Towers i Göteborg. D-Congress är Nordens största mötesplats för digital handel och arrangeras i år för 38:e gången. Här får du möjligheten att träffa 1 500 deltagare, besöka 115 utställare och inspireras av ett 30-tal högaktuella talare från 5 scener. Jag tror 2016 års version av D-Congress kommer bli fantastisk. För jag har blivit inbjuden som en av talarna och ska prata om Google och SEO!
Distanshandelsdagen Sökmotoroptimering

Få Topdog videos & SEO-kunskap direkt i din mailbox!

Få Topdog videos & SEO-kunskap direkt i din mailbox!

Vi på Topdog delar med oss av våra kunskaper inom SEO i videoform. Exempel på detta är denna videon där du får lära dig vad VD:ar och manegment team behöver veta för att fatta bra beslut avseende SEO!

Anmäl dig här för fler videos!

Två söktrender som ingen pratar om och hur du anpassar dig till dem

Det är rubriken på min föreläsning, och informationen jag tänkte bjuda på är inte sådan information som man får via Googles officiella presskanaler. Är du intresserad av sökmotoroptimering för ehandel eller insiktsfull SEO-strategi, är detta föreläsningen för dig
Google kommer under 2016 att omsätta ca 75 miljarder USD. I Sverige ca 5 miljarder SEK. 75 miljarder USD motsvarar ca 13 % av alla annonsköp på jorden. Att fortsätta växa med 20% Year-over-Year när man redan dominerar de globala mediaköpen, det kräver hårda nypor. Googles behov av tillväxt, får betydelse för hur sökresultat skapas
Det finns bara fyra sätt för Google att växa: De måste sälja fler klick till en högre kostnad , eller så måste de skaffa sig fler användare som använder söktjänsten oftare.
Att sälja fler klick leder till mindre utrymme för de organiska sökresultaten. Att få fler användare kräver att kvaliteten på sökresultaten förbättras. Det är detta nya SEO-landskap och dessa två trender som jag ska jag skall prata om vid distanshandelsdagen den 10 mars i Göteborg. Missa inte min presentation och många andra bra föreläsningar för dig som arbetar med ehandel. Här kan du se tidigare SEO presentationer jag gjort.
Här är en länk till presentationen jag gjorde om SEO-trender.

Som Topdog-läsare får du rabatt!

Jag hoppas du kan närvara och för att du skall ha färre ursäkter att inte närvara, har jag ordnat så att de som följer mig på Facebook eller prenumerar på min epostlista, kan få 800 kr i rabatt, när man köper biljett till D-Dagen. En en dagsbiljett kostar 1995 kr exkl moms (ordinarie pris 2795 kr). Det du behöver göra är att beställa via denna länken, så får du rabatten automatiskt. Får du problem så lägg en kommentar så skall jag se till att arrangören hjälper dig.
Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.