Av

Uppdaterad: Maj 27, 2023

SÖKES: Junior SEO:are med vilja & kreativitet

Nu söker vi på Topdog SEO ytterligare en junior med ambition & energi som vill  bli duktig på SEO och internetmarknadsföring. Topdog arbetar med sökmotoroptimering för större varumärken och företag i hela skandinavien och i USA. Nu behöver vi någon som assisterar oss i dessa projekt.

DETTA JOBBET TILLSATTES IDAG MÅN 6 NOV, 2017

Vi söker dig som vill lära dig vad SEO är. Vi tror oss kunna göra dig till en senior SEO:are på 3-4 år och lära dig hur Google fungerar och hur man skapar förändring hos stora företag.

Du som individ är strukturerad, har en kreativ ådra och är redo att göra insats utöver det vanliga för att nå Topdogs och dina mål. I denna rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter. Vi lär dig de nödvändiga färdigheter inom SEO, genomförande och projektledning som behövs.

Kort om Topdog SEO

Topdog hjälper ledande varumärken att effektivisera sin försäljning och kommunikation med hjälp av SEO. Vi jobbar i större SEO-projekt, i syfte att skapa fördelar för våra kunder – i form av toppositioner i Google. Våra kunder finns inom gambling, resor, media, försäkringar, e-handel och industribolag.

Vi sitter vid Mariatorget, i Stockholm och arbetet är heltid, på plats. Topdog är ett litet företag där ingen har en titel, då alla är beroende av alla. Vi trivs med det och hoppas att du gör detsamma. Vi har ett högt engagemang och korta beslutsvägar. Vi ger alla medarbetare möjligheten att påverka arbetet, processerna, och den egna personliga utvecklingen.

Topdog startades av Christian Rudolf, tidigare Head of SEO på Betsson, krönikor om SEO på Dagens media och med + 10 års erfarenhet av SEO.
Här kan du läsa mer om våra värderingar och vad vi tycker är viktigt.

Få Topdog videos & SEO-kunskap direkt i din mailbox!

Få Topdog videos & SEO-kunskap direkt i din mailbox!

Vi på Topdog delar med oss av våra kunskaper inom SEO i videoform. Exempel på detta är denna videon där du får lära dig vad VD:ar och manegment team behöver veta för att fatta bra beslut avseende SEO!

Anmäl dig här för fler videos!

Formella krav för tjänsten som Junior SEO

  • Engelska och svenska i skrift och tal.
  • Datorvana/intresse och grundläggande färdigheter inom analytics, Facebook, Adwords, presentationsteknik och WordPress

Meriterande för rollen men inte nödvändigt:

  • Att du drivit en blogg/webbsida.
  • Extra språk förutom svenska och engelska.
  • Vana vid projektledning.
  • Färdigheter inom programmering.
  • Konsulterfarenhet

Din ansökan:

Du kan maila en vanlig traditionell CV men vill du stå ut från mängden och garanterat få komma på intervju skriver du en personlig historia som handlar om dig och när du genomförde någon typ av förändring, som inte var lätt och vad du då lärde dig.

Rekrytering pågår löpande. Mejla din ansökan till [email protected] redan idag. Om du har frågor får du gärna ringa Christian på 0708 140833. Välkommen!

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.