Av

Uppdaterad: Februari 09, 2020

Google uppdateringar

Här finner ni en lista över Google uppdateringar i kronologisk ordning. Listan uppdateras löpande med uppdatering och information kring dessa uppdatering . Ni kan också finna länkar och information kring varje uppdateringar. Längst ned finns det en lista med länkar som kan hjälpa er hantera Google uppdateringar.

Google Uppdatering 2020-02-07

Det verkar ha varit en mkt stor uppdatering i fredags. Enligt Semrush är detta den största på 2,5 givet hur mycket den påverkar sökresultaten. Ännu finns det inte så mycket information ute då den gjordes i fredags.

Google Uppdatering 2019-08-02

Denna är troligen en fortsättning/förbättring/kalibrering av Maverick uppdateringen. I allmänhet verkar denna drabbat nyhetsajter mest men vi på Topdog ser även större rörelser inom finans.

Google uppdatering 2019-08-02

Länkar som diskuterar denna uppdateringen

Google uppdatering Maverick (13-18 Juli)

Mellan 13-18 juli gjorde Google en större uppdatering som i efterhand har kallats Maverick. Se bild nedan. Anledningen till att den heter Maverick är att den lanserades samma dag som filmen ”Top Gun” hade nypremiär.

Google uppdatering Maverick
Länkar som diskuterar denna uppdatering

Länk 1

Länk 2 

(På länk 2 finns det mycket data om uppdateringen)

Uppdatering 2019-08–08 ang uppdatering ”Maverick

Det är troligt att denna primärt påverkade porrbranschen. Enligt Google själva ville visa mer diversifierad sökresultat när man tex söker på ”lesbians” Källa

Det verkar också stämma, webbsidor som ”pornhub” verkar fått en smäll under juli

Google uppdatering pornhub

Viktiga länkar för att hantera uppdateringar

Vad webmasters behöver veta om ”core” updates

Hur du hanterar en ”panda” uppdatering

Hur många uppdateringar gör Google per år

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.