Topdog

Topdog Digital PR & Länkbygge

Kund

Topdog är SEO-byrån som brinner för sökmotoroptimering. Det är oss företag kommer till när de vill synliggöra sin hemsida på Google.

Uppdrag

Vi ville få andra högkvalitativa hemsidor att länka till Topdog för att stärka vårt varumärke. Då blir Topdog dessutom mer relevant för sökmotorerna och vår rankning bland sökresultaten förbättras.

Lösning

Vi tog fram klickvänlig data som handlade om vad Googles data och pitchade den till mediebolag. Artikeln fick bred spridning och ett flertal svenska tidningar länkade till Topdog.

 Topdog digital PR
Skärmdump från artikel i Breakit om de dyraste sökorden. I artikeln har Topdog en bra länk till Topdog.nu

Kund

Vi på Topdog kan sökmotoroptimering och det är oss företag vänder sig till när de behöver hjälp med att göra sin webbplats mer synlig på Google. Idag är en sökmotoroptimerad hemsida nämligen nyckeln till god kundkännedom, hög lönsamhet och ett starkt varumärke. SEO är helt enkelt livsviktigt för att företag ska lyckas. Vi erbjuder skräddarsydda SEO-lösningar som ger långsiktigt ökad trafik från sökmotorer som Google.

Topdogs Uppdrag

Även vi på Topdog använder oss av SEO för att få fler kunder, öka vår lönsamhet och stärka vårt varumärke. Vi ville ta fram en kampanj med syfte att lyfta vårt varumärke med hjälp av länkbygge, det vill säga att andra sajter länkar till vår hemsida. Det gör nämligen att Google anser att Topdog är mer relevant, och höjer därför vår rankning bland sökresultaten.

Topdogs Lösning

Det finns många lösningar om man vill att en hemsida ska få mer spridning. Vi bestämde oss för att skapa en artikel som skulle behandla priser på klicks i Svenska Google, och dessutom vara klickvänlig. Vi skrev därför en artikel om Sveriges 100 dyraste sökord i Google. Artikeln fick bred spridning och tidningar som Expressen och SvD länkade till vår sajt. På så sätt stärktes vårt varumärke samtidigt som vi fick fler länkar.

Sajter som skrev och länkade till Topdog:

Resume

Breakit

Svenska Dagbladet

Kvällsposten

Feber.se

och många fler