Kunder

Topdog har de senaste 5 åren hjälpt många kunder med att genomföra SEO & Content projekt. Vi tycker att den svåraste uppgiften inte är att veta vad som behöver göras, utan hur man får saker gjort tillsammans med kunden och genomför ett SEO-projekt. Då förstår ni varför vi i våra casevideos, diskuterar hur det är att arbeta tillsammans med oss på Topdog. Den viktigaste faktorn för att lyckas med ett SEO-projekt beror på hur mycket vi kan anpassa oss till kunden och därmed passa ihop Er med våra nuvarande förändringsprocesser.

Kontakta Topdog SEO!

Om du vill komma i kontakt med Christian på Topdog & diskutera Sökmotoroptimering & Content

 • Anders Sjöberg, Anticimex om hur det är att göra lokal SEO med Topdog i flera länder

  Topdogs uppdrag hos Anticimex

  Topdog hjälpte Ancitimex med att genomföra lokal SEO i Danmark, Norge och Spanien. Lokal SEO innebär i detta fallet man man ville ranka på typ "Control de plagas Madrid" och flera andra kommersiella ord, relaterade till Madrid och Anticimex.

  Omständigheterna hos Anticimex är att teknikförbättringar hanterades via Anticimex byrå i Stockholm och innehållet hanterades lokalt.

  För att lyckas med sådana här projekt krävs det en tydlig planering och under uppdraget behöver man ha en styrgrupp för att hantera projektet. Det är nämligen flera inblandade parter och det skapar hög komplexitet.
 • Lifesum om att göra SEO i USA med Topdog

  Topdogs uppdrag hos Lifesum

  Lifesum är en av Sveriges mest framgångsrika app-bolag. Man har en hälsoapp som hjälper användaren att leva ett mer hälsosamt liv. Lifesum har program för att mäta kundernas vanor kring träning och mat.

  Lifesums marknad är USA och det var också där Topdogs uppdrag låg. Lifesum ville ha mer kommersiell trafik och nya användaren.

  För att lyckas med detta behövde Topdog hjälpa Lifesum med teknik, content, länkar, användarupplevelse och säkerställa att alla dessa delar genomfördes, fungerade i praktiken och verkligen blev nya användare.

  Vid arbetet start hade man ringa organisk trafik från Google förutom brand trafik, vid arbetet slut hade ett sexsiffrigt antal besökare från amerikanska Google varje månad.
 • Pontus Holgersson, Consector, om SEO & Content, i finanssegmentet

  Om hur det är att låta Topdog göra SEO i det näst tuffaste segmentet i Google

  Consector är en låneförmedlare, liknande Lendo. De är aktiva i det näst tuffaste segmentet i svenska Google. Ofta är klickpriserna i Adwords kring 300 SEK/klick.

  När Topdogs arbete började hade Consector ingen Google trafik öht. Vi har sedan dess arbetet med teknik, content, länkar och användarupplevelse.

  Topdog har byggt strukturer inom dessa fyra faktorer som generar +70000 klicks i månaden till Consector från Svenska Google. Ca +10000 av dessa klicks är mycket värdefulla och användaren är nära att ta ett lån. De representerar ett värde av flera miljoner SEK i månaden.