Vad du behöver veta om SEO om du gör Content Marketing (podd) Lyssna här!

hide

Sökmotoroptimering för stora varumärken!

nav-trigger

Av november 18, 2013

Karriär hos Topdog

Om du är en SEO/internetnörd eller hundälskare eller både och, då är Topdog det bästa stället att jobba på i Stockholm!

Topdog hjälper större organisationer och varumärken att skaffa sig unika konkurrensfördelar genom att ranka mycket bra i Google. Vi har en tydlig process som bygger på nedanstående byggstenar

  • Kunderna fattar rätt beslut när de har full insikt i möjligheten/problemet SEO. Vår process säkerställer detta
  • Topdog skapar tydliga processer, planer & strategier
  • Framgång inom SEO bygger på att någon äger SEO-problemet fullt ut
  • SEO är en förändringsprocess som bygger på att man förbättrar teknik, content, länkar och användarupplevelse tills du är bättre på alla plan än konkurrenterna och därmed vinner du
  • Ekonomi är en stor del av framgångsrik SEO och när man till fullo förstår möjligheten och problemet så är det först då, som rätt mängd resurser läggs på SEO-projekten

 

Allt detta får man jobba med som SEO-konsult hos Topdog mha av vår process.

Dina kollegor hos Topdog SEO

Anställda på Topdog

Kollegor på Topdog, Jakob, Mikael, Fanny, Tais, Josefin, Christian och lilla Malte Magnet

Värderingar hos Topdog SEO

Det är människor som förändrar världen, inte teknik. Ur det perspektivet är värderingar viktigt. Nedanstånde är våra värderingar.

Ärlighet:

Innan förändring kan ske, måste det finnas tillit och förtroende. Litar inte kunderna på Topdog, kommer de aldrig förändras och förändras de inte, når kunderna inte målen i Google. Det gäller inte bara mot kunderna utan också mellan oss på Topdog. Är inte vi ärliga mot varandra är det svårt att lära sig nya färdigheter, arbeta i grupp, ge feedback och känna förtroende för olika typer av beslut som måste tas.

Ansvar:

Det är ofta så att vi äger SEO-problemet hos våra kunder. Det är vårt ansvar att säkerställa att det fungerar och att vi jobbar mot målen. Vi tror också att det inte är enstaka människor som skapar förändring utan förändring är en gruppaktivitet. Ur det perspektivet blir ansvar mot våra kollegor också viktigt. Fallerar en kugge i sitt ansvar, hos Topdog, når vi sällan målen, även om alla andra kuggar jobbar på.

Att vara sitt bästa jag:

Det är väldigt få människor och företag som kan vara bäst. Mängden första platser är helt enkelt begränsade men alla kan vara sitt bästa jag och anstränga sig för att leverera på 100% av den kapacitet man har. Som individ kan man egentligen bara påverka vilken kapacitet man har mha förändra sin attityd, lära sig nya färdigheter och skaffa sig nya insikter och det vill vi att du gör.

Ledarskapet hos Topdog

Människor och kunskap är de beståndsdelar som Topdogs ”fabrik” består av. Det kräver extra mycket av ledarna på Topdog då vår ”Produktionslina” är till 100% människor. Människor som skall skapa förändring hos våra kunder och hos oss på Topdog . Därför finner vi det extra viktigt att utgå från varje individ. Genom att ta reda på vad som motiverar dig, vilka behov du har, hur du vill bli belönad och hur du är, kan Topdog mha rätt kommunikation, hjälpa dig att höja ditt kapacitetstak och därmed prestera bättre och känna mer nöjdhet över arbetet. Du känner också mindre stress när din omgivning förstår varför du har vissa behov och hjälper dig med dessa.

Övrigt om Topdog

Nördar älskar Topdog

Vi tror att det mest attraktiva som finns för nördar är att få arbeta med andra nördar. Är du nörd vill du berätta om dina tankar, insikter och idéer för andra nördar, för du vet att de gör dig, dina tankar, insikter och idéer ännu bättre, direkt.  Nördar kan ta varandra till nya höjder.

Du tycker om hundar

Hundar är en del av vardagen på Topdog. Varför är svårt att förklara om du inte är hundälskare. Gillar du hundar behöver det inte förklaras. Just nu sitter Topdog centralt i Stockholm men hos ett annat företag, så tyvärr kan din pälskling ännu inte följa med till jobbet. Under 2017 skall vi ändra på det genom att skaffa egna lokaler.

Om du tycker att det som vi berättar här stämmer överens med vem du är och hur du vill ha ditt yrkesliv, då tycker jag att du skall mejla till [email protected]!