Av

Uppdaterad: December 24, 2021

Ruth länsman om hur Topdog SEO skiljer sig från andra SEO-byråer

Ruth Länsman, Ambea berättar om skillnaden mellan Topdogs SEO-projekt och andra SEO-projekt som Ruth gjort tidigare.

Transkribering av video:

Topdog SEO kan sitt område och har ett genuint engagemang

Ja, nämen precis. Jag har jobbat med några olika SEO-projekt med olika SEO-byråer tidigare och skillnaden mellan Topdog och andra… Det som jag upplever är dels att jag är väldigt trygg i att ni verkligen kan det området. Det tror jag att de andra jag jobbat med också kan, men här upplever jag att engagemanget för oss som kund är väldigt genuint och ni har en otroligt pedagogisk process när ni jobbar.

Hjälper, förankrar och stämmer av regelbundet

Ni är verkligen måna om att vi ska förstå vad SEO handlar om, att vi ska få med oss allihop. Ni är beredda att gå in och hjälpa till att förankra internt och så vidare. Och att ni har en projektprocess som jag tycker är bra. Att ni stannar upp och stämmer av med oss för att förankra och se om vi har förstått det rätt, är det så här det funkar? Och sedan att vi har avslutat med den här utbildningen.

Tar sig tiden att förklara

Först presenterar ni “så här ska ni jobba”  sen har vi fått göra övningar internt och producerat texter och annat som ni sedan har gett återkoppling på. Så ni har inte bara lämnat oss med “här är mallen, gör så här”, utan ni har faktiskt också hjälpt oss att säkerställa att vi har förstått det när vi väl har fått manualen. 

Så ni kan komma vidare helt enkelt.

Ja, så vi kan komma vidare och så att ni vet att vi kommer att göra ett bra jobb när vi väl börjar med produktionen av alla texter och annat som vi ska göra. 

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.