Av

Uppdaterad: December 24, 2021

Ruth Länsman: Om att genomföra SEO

Vi har haft äran att jobba med Ambea – ett av Nordens ledande omsorgsföretag. I videon nedan delar företagets Digital Business Specialist Ruth Länsman med sig av sina insikter och råd till er som planerar att göra SEO.

”Det är viktigt att förstå att SEO är en helhet”

Transkribering av videon:

Christian Rudolf:
Om du skulle ge råd till andra som ska göra SEO, vad skulle du tycka är viktigt att säga till dem?

Ruth Länsman:
Jag tror att när man ska göra Sökmotoroptimering är det viktigt att man förstår att SEO är en helhet. Man kan inte riktigt bara skriva en text och sedan är man färdig, eller göra lite länkar. Jag tror att man måste ha med sig SEO som en helhet. Det är något större än bara enstaka sidor, det är en struktur. Och att man är öppen för att göra förändringar. Jag tror att många gånger när man gör SEO-projekt så tänker man så här: “vi ska bara göra lite SEO, men vi ska behålla sajten som den är”. Men det kanske inte alltid är det som blir konsekvensen. Ska man få effekt på SEO:n så kanske man ibland måste anpassa sina menystrukturer och hur sajten faktiskt är strukturerad, så det är bra om man har den öppenheten.


SEO-projekten vi genomförde tillsammans omfattade verksamhetsgrenarna Nytida och Vardaga.

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.