Proflog

Proflog – Lead generation mha Content

Kund

ProfLog erbjuder anpassad lagerlogistik samt kundsupport. De ser helt enkelt till företag kan fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet istället för att lösa logistikproblem.

Uppdrag

ProfLog ville ha en snabb och effektiv lösning som skulle leda till mer trafik till deras hemsida – och fler kunder.

Lösning

Vi byggde en säljande landningssida och ett White Paper som ger potentiella kunders kontaktuppgifter till ProfLog. Därutöver användes AdWords för att leda besökarna rätt.

Kund

ProfLog hjälper företag att växa genom att förse dem med smarta logistiklösningar. Det är nämligen vad ProfLog är bäst på; effektiv e-handel- och lagerlogistik. De erbjuder tredjepartslogistik till bland annat grossister, agenturer och butikskedjor. Det unika med ProfLogs tjänster är att de alltid anpassas efter företagens specifika behov och situation. På så sätt kan företagen fokusera på att utveckla kärnverksamheten istället för lösa logistiska problem.

Topdogs Uppdrag

ProfLog vände sig till oss på Topdog för att de behövde hjälp med att öka sin kundbas. ProfLog är experter på logistiklösningar, men vi på Topdog kan content och sökmarknadsföring. SEO är ett långsiktigt åtagande, men ProfLog ville ha en snabb lösning som skulle leda till fler kunder. Vårt uppdrag var därför att ta fram en lösning som skulle uppfylla ProfLogs specifika önskemål och leda potentiella kunder till ProfLog.

Topdogs Lösning

Vi hjälpte ProfLog att bygga en säljande landningssida och ett White Paper med intressant innehåll. Därutöver använde vi oss av AdWords för att leda de som är i behov av lagerlogistik till ProfLog. I ett White Paper måste besökaren ange sin e-mailadress för att kunna ta del av informationen. På så sätt fick ProfLog kontaktuppgifterna till potentiella kunder och kunde kontakta dem för en djupare diskussion.

Länk till landningsida

proflog-pdf (4)