Av

Uppdaterad: November 28, 2021

Topdog önskar God Jul

Topdog god jul
En av mina insikter är att kommunikation idag skapar enorma värden för de som gör det framgångsrikt. Med denna insikten kommer det också ett medvetande om att de som ingen kommunikation har, glöms bort. Den gruppen som ingen röst har som jag tycker är viktig är hundar. Namnet Topdog är inte bara valt för att det är kort och klatschigt och man aspirerar på att vara bäst. Det är i högsta grad kopplat till något som är viktigt för mig som individ.  Jag kan se vilken lycka dessa små djur tillför till hundratusentals svenskar, de är i högsta grad delaktiga i att skapa ett bättre plats att leva på. Många hundar skapar mycket lycka för sina ägare och mindre ensamhet i vårt samhälle men de har ingen röst.

Varje år hjälper Hundstallet 400 hundar till nya hem. Därför går årets julklapp från Topdog på 5000 SEK till att stödja Hundstallets verksamhet med hopp om att Hundstallet 2015 kan hjälpa ännu fler hundar till nya hem och därmed se till att fler människor lever lyckligare liv.

Jag vill också uppmana dig som läsare att ta tid här över julen och se om det inte finns röster som du tycker är viktiga men som ingen hör och fråga dig, vad kan du göra för dessa människor. För om det finns någon som behöver din hjälp är den bästa vägen till ett bättre samhälle, inte att du betalar mer skatt eller skriker högre utan att du lyssnar på de röster som ingen annan hör.

God Jul.

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.