Av |

Jonas Grenfeldt & Panang Webbyrå – en Topdog

I en marknad där säljaren har stort informationsövertag, gentemot köparen, är det extra viktigt med rekommendationer. Inom internetmarknadsföring är informationsövertag default setting skulle jag vilja påstå. Därför tar jag mig tiden att rekommendera företag och människor som jag jobbat med eller skulle köpa tjänster, så andra vet vilka de skall anlita för ett bra jobb! Min första rekommendation går till Jonas Grenfeldt och hans företag Panang Webbyrå. Det är också min erfarenhet att det är viktigt vem du umgås med. Du blir som de du umgås med och med sådana som Jonas I sin närhet, är det lite lättare för mig, och dig,att bli framgångsrik!
Topdog Jonas Grenfeldt
Jag har köpt tjänster av Jonas under flera år, ända sedan Jonas satt ensam uppe på ett litet vindskontor i Falun och levererade texter. Ibland har det varit stora webbprojekt för hundratusentals kronor över lång tid. Ibland har det bara varit några texter för en tusenlapp. Ibland har jobben varit för mig, i mina projekt, ibland har jag rekommenderat honom till kunder. Jonas var bla en av de största underleverantörerna i Topdogs Betsson projektet. Jag tror mig kunna säga att jag känner väl till hur det är att jobba med Jonas och Gfd.nu och jag kan ge Jonas mina varmaste rekommendationer.

Så letar du efter en webbyrå med stort engagemang, som är pålitliga och levererar vad de lovar och som dessutom förstår sökmotoroptimering, tveka inte att kontakta Jonas på [email protected] eller 023-664 664 0 och hälsa från mig.

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO
Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!