Av

Uppdaterad: November 06, 2021

Pressmeddelande: Christian Rudolf utsedd till domare för EUROpean SEARCH AWARDS 2014

European search awards har utsett Christian Rudolf, VD för byrån TopDog – sökmotoroptimering, till en av 24 domare för Euro search awards 2014. Priser i 22 kategorier ska delas ut för tredje året i rad till de bästa i Europa inom sökmotoroptimering, sökmarknadsföring och innehållsmarknadsföring på nätet. Sådant som på branschspråk ofta kallas SEO (Search Engine Optimization), PPC (Pay Per Click) och Content Marketing.

Segmentet content marketing har ökat med omkring 300 procent på tre år, enligt Google trends, så det är en mycket expansiv och intressant marknad att följa, säger Christian Rudolf.
2013 var det ett svenskt företag bland pristagarna. Outrider Sweden vann i våras utmärkelsen Best use of search third sector för sitt samarbete med UNICEF i Sverige.

Sverige är avancerat när det gäller olika former av marknadsföring på nätet, så det ska bli intressant att se vilka svenska tävlingsbidrag som kommer in i år. En vinst här är en bra väg till att få jobba med nya och stora europeiska kunder, säger Christian Rudolf.

Anmälningstiden för tävlingsbidrag går ut den 17 januari. Prisutdelningen äger rum i Reykjavik på Island den 28 mars 2014.
Länk till anmälan av tävlingsbidrag:
Länk till domaruppställningen för Euro search awards 2014:
Kontaktuppgifter
Christian Rudolf
Telefon: 0708-14 08 33
E-mail: [email protected]

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +20 års av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluderar svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.