Av | Publicerad

Uppdaterad: December 24, 2021

Bli poppis i Google med Topdogs Länkscouten

Vilka snackar om din sida..? Det vet Länkscouten!

Med en knapptryckning hjälper Topdog dig bli en länksamlare. Helt gratis får du tips på nya kompisar som höjer din ranking och trafik.

Hur gör man för att bli populär i plugget? Jo, naturligtvis genom att hänga med rätt kompisar. I Googles ögon innebär det att skaffa många bra länkar till din sida.

Men hur vågar man fråga chans på någon, alltså vilka sidor som kan vilja länka till din? Det vet Topdogs nya, smarta tjänst Länkscouten.

Självklart ska du testa redan nu!

Du skriver bara in din domän och sedan berättar Länkscouten för dig vilka andra sajter som pratar om ditt varumärke. På så vis får du snabbt en lista på vilka sidor som redan länkar till dig, men framför allt de som inte gör det och som rimligen kan ge dig en länk. En sökning ger 99 förslag på länkmöjligheter. Och nu vågar du höra av dig och fråga chans!

– Alla sajter behöver länkar för att lyckas i Google och Länkscouten gör på ett enkelt sätt alla till länkbyggare, säger Topdogs Christian Rudolf.

Dina nya länkar både höjer din sajts ranking och ger mer trafik till din sida. Att på det här sättet be om länkar kallas ”Mentions Outreach” och är ett bra sätt att öka trafiken och kännedomen om ditt varumärke.

Men listan som Länkscouten sniffar fram åt dig ger även andra möjligheter. Länkscouten skvallrar för dig. Att se vilka som diskuterar ditt varumärke kan till exempel ge dig kunskap om hur det upplevs och värderas av andra.

Länkscoutens plug an play gör att det svåra blir mycket enkel. Helt plötsligt kan alla sajtägare bygga länkar.

Och bäst av allt- den är helt gratis. Så gå in på Länkscouten, skaffa coola kompisar och bli poppis på webben!

– Det här är ju lite som att avslöja industrihemligheter. Men… håll till godo, säger Christian Rudolf.

Författare

Christian Rudolf

VD och Sökmotorkonsult

Christian har +15 år av erfarenhet av SEO och digital marknadsföring. Denna erfarenhet inkluder svåra segment som casino och finans men även globalt. Det som gör Christian bra på SEO är fokus på genomförande. Detta är det riktiga problemet inom SEO.